LEVERING EN BEZORGING

Levering
Wij verwerken je bestelling altijd zo snel mogelijk wanneer de betaling is voldaan. Wanneer je een bestelling plaats bij susie-icecream.com streven wij ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Voor de bezorging van je bestelling zijn we afhankelijk van onze bezorgpartner.

Verzending
Bezorging vindt plaats op het door jou opgegeven adres. Zorg ervoor dat je de juiste adresgegevens doorgeeft en een mobiel nummer is verplicht!  Bij weigering/verkeerd adres/retour afzender en niet afgehaald worden de gemaakte kosten bij je in rekening gebracht, ook voor het opnieuw verzenden. 

Susie verzend jouw ijs via I&L logstiek. Je pakket wordt met diepvries transport verstuurd waarvoor je thuis moet zijn om het te kunnen ontvangen.  Bij het bestellen geef jij aan welke leverdag het beste uitkomt (leverdagen zijn dinsdag t/m vrijdag uitgezonderd Zeeland - alleen dinsdag en donderdag) Nadat jij je bestelling hebt geplaatst bij ons, verwerken wij dit in ons systeem. 

De avond voor de door jouw aangegeven bezorgdag ontvang je een email van I&L Logistiek met de verwacht levertijd, zorg dat je je inbox in de gaten houdt (ook je spam folder).