Over Susie

Gezond en duurzaam eten wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat 4 op de 5 Nederlanders graag gezonder wil eten. Maar er is nog te weinig aanbod. Dat moet anders en beter kunnen!

Onze missie is om mensen te inspireren en te motiveren om gezondere en duurzamere keuzes te maken, waar je ook bent. Of het nu in de supermarkt is, onderweg, in het ziekenhuis, op school of in de sportkantine. Wij zetten ons in om dit toegankelijker en leuker te maken.

Daarnaast houden we het transparant en duidelijk voor iedereen. Bij ons geen poespas, Onze fruitijsjes zijn gemaakt van puur fruit, zonder onnodige toevoegingen. Dus geen toegevoegde suiker en geen kunstmatige
smaak geur en kleurstoffen, maar gewoon puur en verrassend lekker van smaak!

Check de ingrediënten maar.

1/3 Van alle voedsel gaat verloren. 

Eeuwig zonde!

 

Statistieken laten zien dat 1/3 van al het geproduceerde voedsel nooit wordt opgegeten maar wordt verspild, zo ook met fruit. Van de totale hoeveelheid afval is 42% groente en fruit, jaarlijks worden er bijvoorbeeld meer dan 70 miljard bananen verspild omdat ze niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Ze hebben de verkeerde afmeting, zijn te rijp of krom.  Dat is bijna de helft van de totale bananenteelt, daarnaast heeft dit natuurlijk ook een enorme impact op het milieu. Samen met jou gaan we voedselverspilling tegen en maken wij van deze geredde bananen heerlijk ijs!  

JOGG: Samen maken we gezond gewoon

 

Susie is deelnemer van het akkoord gezonde voeding. Samen maken wij de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder.