Over Susie

0% toegevoegde suiker - geen toevoegingen

 

Tijd voor positive change in Icecream......dat is  waarom wij  Susie zijn gestart.  Wij vinden dat er te weinig gezonde, duurzame en mega lekkere opties verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er veel te weinig pure producten te vinden. Met puur bedoelen wij producten zonder toegevoegde en verborgen suikers en allerlei toegevoegde andere troep. Ook wilden wij super graag ons steentje bijdragen aan duurzaamheid. Een gezond én duurzaam , puur product maken maar wat natuurlijk wel megalekker is, dat was ons doel! En ......het is gelukt, Susie Icecream!

Wist je dat 85% van de Nederlanders te weinig fruit eet en 13% obese is? Gezond eten wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat 4 op de 5 Nederlanders graag gezonder wil eten en daar willen wij mee helpen!

1/3 Van alle voedsel gaat verloren. Eeuwig zonde,  daarom willen wij samen met jou voedselverspillling tegengaan en is ons ijs  gemaakt van gered fruit. 

Gered fruit, wat bedoelen jullie hiermee?  Statistieken laten zien dat de helft van al het geproduceerde voedsel nooit wordt opgegeten maar wordt verspild, zo ook met fruit. Van de totale hoeveelheid afval is 42% groente en fruit, jaarlijks worden er bijvoorbeeld meer dan 70 miljard bananen verspild omdat ze niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Ze hebben de verkeerde afmeting, zijn te rijp of krom.  Dat is bijna de helft van de totale bananenteelt, daarnaast heeft dit natuurlijk ook een enorme impact op het mileu. Met Susie willen wij helpen om samen met jou voedselverspilling tegen te gaan. 

Onze missie? Een gezondere én duurzamere wereld.

 

Meer weten over Susie? Bekijk hier onze te gekke video