Testimonials

Susie & studenten

Stephanie Keizer-Hulsebosch, Hoofd Studentenleven bij Codarts: 

Codarts Rotterdam:
De internationale crème de la crème van de aanstormende talentvolle podiumkunstenaars komt naar Codarts in Rotterdam voor de opleiding muziek, dans of circus. Professionele musici, circusartiesten en dansers zijn als topsporters – hun vak stelt naast artistieke ook hoge fysieke en mentale eisen en ze moeten goed presteren onder vaak hoge druk .

Goede hydratatie en voedselkeuzes zijn essentieel om energiek te blijven en topprestaties te bereiken. "Daarom zijn de pure, op fruit-gebaseerde ijsjes van Susie zijn zo'n perfecte match; ze bevatten koolhydraten,  zitten ook boordevol vezels, vitamines en ijzer en dienen daarom als een perfecte gezonde snack voor onze studenten. En het is lekker en verfrissend! Met Susie Icecream kunnen ze bijtanken en stay on top of their game "

 

Patricia Mancheño, student bij Codarts

Ik zou dit ijsje graag overal willen kopen. Supermarkten en ook kleine winkeltjes. Als je geen kunstmatige suiker eet, is het vrij moeilijk om ijsjes te kopen of zelfs te eten, want alle soorten die je kunt vinden, zitten vol met kunstmatige suikers. Daarom zou Susie in elke supermarkt moeten liggen.